Luksuzne sobe za smještaj u Zagrebu uređene su posebnim i drugačijim stilom. Dnevni boravak uređen je u stilu grada Zagreba, a ostale sobe Connect predstavljaju svaka jedan svjetski grad

Dnevni boravak mjesto je u kojem provodimo najviše vremena opuštajući se i odmarajući. Stoga je važno da bude ugodno uređen, sa detaljima koji djeluju opuštajuće. Ove sobe za smještaj posebno su namještene, svaka od osam soba ima priču jednog svjetskog grada dok je dnevni boravak središte okovano u zagrebačkom stilu. Veliki prostrani boravak sa plavim bojama grada Zagreba nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a posebnu će pažnju privući glavni gradski trg bana Josipa Jelačića iscrtan na zidu. U dnevnom boravku nalazi se i kuhinja sa svim potrebnim uređajima koja je na raspolaganju svim našim gostima od 0 – 24 sata tokom cijelog boravka u sobama Connect.

Svaki grad ima nešto po čemu je jedinstven, pa tako i grad Zagreb, a zašto je upravo on središte? Upravo zbog toga što se i same Sobe za smještaj Connect nalaze u Zagrebu. Ulaskom u dnevni boravak prvo što se primjećuje je dominacija plave boje koja je simbol grada. Nalazi se na grbu grada, a kratkom šetnjom ulicama to postaje vrlo jasno jer su tramvaji, autobusi i uspinjača plave boje, kao i dresovi zagrebačkih sportaša. Tu su i knjižice koje će vam biti osobni vodić jer u njima možete pročitati sve zanimljivosti vezane za ovaj glavni grad. Dnevni boravak je središte i iz njega se ulazi u svaki grad, odnosno u svaku sobu opremljenu raznim suvenirima, zanimljivostima i simbolima koji će vam tijekom cijelog boravka usaditi osjećaj kao da se upravo nalazite baš u tom gradu.

Želite li isprobati ukusna autohtona jela spravljena od svježih namirnica, posjetite gostionicu Vinkl koja se nalazi u sklopu Soba Connect. Svim našim gostima na raspolaganju je i korištenje najvećeg fitness centra u Hrvatskoj, Welness centra, zatim specijalizirane stomatološke ordinacije Dental Centar b2, besplatni internet, parking u garaži s nadzorom, a za osobe s invaliditetom napravljen je poseban pristup. Sve dodatne informacije pružit će Vam naše stručno osoblje koje priča nekoliko jezika.

Posjetite nas i ugodno se provedite!