DOBRODOŠLI U NAŠU PREKRASNU SOBU “WIEN” KOJA SE NALAZI U ZAGREBU!

Iznajmite luksuznu spavaću sobu koja je uređena u stilu na grad Beč. Sobe za smještaj Connect omogućuju Vam da upoznate neke od najvažnijih svjetskih gradova

Grad Beč središte je austrijske kulture, povijesti i turizma. Ovo posebno mjesto zrači svojim baroknim stilom koji je upravo bio i inspiracija za uređenje ove luksuzne spavaće sobe. Od sada Beč možete upoznati i u Zagrebu, a sve što je potrebno je da iznajmite luksuznu spavaću sobu koja će svojim detaljima i suvenirima u potpunosti dočarati ovaj jedinstveni stil.

Uz ovu luksuznu spavaću sobu nalazi se i moderno uređena kupaonica sa svim potrebnim sadržajem. Svakom gostu Sobe za smještaj Connect na raspolaganju je prostrani dnevni boravak uređen u stilu grada Zagreba, a u sklopu kojeg se nalazi kuhinja gdje se može napraviti kava ili čaj, zatim fitness centar u sklopu kojeg je Welness sa opuštajućim programom, specijalizirana stomatološka ordinacija Dental Centar b2, besplatan Wi-Fi, besplatan parking u garaži pod nadzorom, poseban pristup osobama s invaliditetom i ljubazno osoblje koje će Vas dodatno upoznati sa cijelom ponudom.

U spavaćoj sobi nalazi se udoban veliki krevet za odmor, zatim televizor, radni stol i namještaj za odjeću. Detalji raspoređeni po cijeloj sobi upravo je ono što će Vam cijelo vrijeme davati dojam kao da se nalazite u Beču.

Za sve koji žele upoznati i glavni grad Hrvatske, Zagreb, u dnevnom boravku se uz suvenire i poznate detalje nalaze brošure i tiskani vodiči koji će vas bolje upoznati sa ovim suvremenim gradom.

Osjetite dašak Beča i iznajmite luksuznu sobu u središtu Zagreba.

REZERVIRAJTE BEČ