DOBRODOŠLI U NAŠU PREKRASNU SOBU “ROMA” KOJA SE NALAZI U ZAGREBU!

Luksuzna spavaća soba uređena u stilu Rima svakog će gosta očarati. Sobe su uređene drugačijim i posebnim stilom, a svaka od spavaćih soba opisuje jedan od poznatih svjetskih gradova

Spavaća soba uređena u rimskom stilu vjerojatno će Vas odmah podsjetiti na male romantične rimske ulice, ukusnu hranu i vrhunsko vino. Sobe za smještaj Connect nude Vam mogućnost najama sobe koja ima upravo ovakve detalje, a svaki gost koji iznajmi sobu imat će osjećaj kao da se nalazi upravo u Rimu, a ne u Zagrebu, glavnom gradu Hrvatske.
Rim je poseban i specifičan grad sa jako bogatom i zanimljivom kulturom i običajima, a upravo takva je i ova spavaća soba.

Ove luksuzne spavaće sobe za smještaj Connect uređene su svaka u svojem stilu koji predstavlja po jedan poznati svjetski grad, pa tako sobu možete iznajmiti uređenu i namještenu u stilu New Yorka, Londona, Pariza, Münchena, Beča, Dubaija i Moskve.

Osim luksuznih spavaćih soba svakom gostu na raspolaganju je moderno uređena kupaonica, dnevni boravak koji predstavlja grad Zagreb, moderno uređena kuhinja sa svim uređajima gdje možete napraviti kavu ili čaj, zatim besplatan parking, Wi-Fi, poseban prilaz za osobe s invaliditetom, za sve ljubitelje sporta tu je najveći fitness centar u Hrvatskoj, zatim specijalizirana stomatološka ordinacija koja upotrebom najmodernijih dentalnih tehnika pruža sve dentalne usluge na jednom mjestu, a volite li isprobati razna domaća jela, posjetite mali obiteljski restoran Vinkl koji nudi jela napravljena od svježih namirnica po pristupačnim cijenama.

Želite li osjetiti Rim i upoznati njegovu kulturu, običaje i povijest, iznajmite luksuznu spavaću sobu i uživajte u ovoj talijanskoj čaroliji.

REZERVIRAJTE RIM