DOBRODOŠLI U NAŠU PREKRASNU SOBU “PARIS” KOJA SE NALAZI U ZAGREBU!

Soba uređena u stilu Pariza svojom će vas ugodnošću interijera očarati. Rezervirajte spavaću sobu u Sobe za smještaj Connect

Spavaća soba u francuskom stilu je elegantna, sofisticirana i puna misterije. Pariz je poznat po romantici, visokoj modi, blještavilu, a bio je i ostao metropola u svjetskim razmjerima. Upravo je zato ovakav stil uređenja spavaće sobe teško u potpunosti prenijeti. No, sobe za smještaj Connect u tome su uspijele u što se možete uvjeriti i sami ako rezervirate sobu uređenu u pariškom stilu.

U interijeru možete primijetiti istaknute azurno plave i zelene nijanse koje se na gotovo neprimjetan način provlače kroz blijedi i smirujuć ambijent. Razni suveniri, ukrasi i dodaci u potpunosti će vas privući u francuski štih u kojem ćete i ostati zarobljeni kroz sve vrijeme boravka u sobama Connect.

Spavaća soba ima i modernu prostranu kuponicu u kojoj također prevladava pariški stil. Svakom gostu na raspolaganju je i dnevni boravak koji je ujedno i samo središte ovih luksuznih soba, zatim besplatan Wi-Fi, poseban prilaz za osobe s invaliditetom i ljubazno osoblje za sve dodatne informacije. Dnevni boravak uređen je u stilu Zagreba, a moći ćete ga bolje upoznati uz pomoć brošurica i raznih vodiča koji su vam na raspolaganju. Želite li napraviti kavu ili popiti čaj, uz dnevni boravak nalazi se i moderna kuhinja opremljena svim potrebnim uređajima.

Pariz je grad koji nikoga nije ostavio ravnodušnim, a upravo takava je i ova spavaća soba.

REZERVIRAJTE PARIS