DOBRODOŠLI U NAŠU PREKRASNU SOBU “NEW YORK” KOJA SE NALAZI U ZAGREBU!

Soba opremljena u njujorškom stilu pravi je odabir za Vas ako volite adrenalin, brzi ritam, društvo i dobru zabavu. Zavirite u ovu jedinstvenu sobu opremljenu suvenirima iz New Yorka.

New York je grad koji nikad ne spava, središte je mode, ljepote, društvenog života i kulture, a od sada dašak ovog suvremenog američkog grada možete osjetiti i u Zagrebu, u jednim od najluksuznijih soba za smještaj u samom središtu grada. Sve znamenitosti i suveniri New Yorka nalaze se u jednoj spavaćoj sobi, a njihov je cilj da svakome dočaraju ovaj jedinstveni grad.

Soba sadrži moderno uređenu i opremljenu kupaonicu sa svim potrebnim elementima, zatim namještaj za odlaganje garderobe, police ukrašene suvenirima i udoban krevet na kojem će se svatko dobro odmoriti. Sobe Connect je smještene su nedaleko od centra grada Zagreba, a gradski prijevoz omogućuje Vam da posjetite sve važne ustanove. Želite li se kvalitetno odmoriti, opustiti i uživati u Zagrebu, rezervirajte svoju sobu namještenu New York detaljima i osjetite ovaj čarobni doživljaj, biti u jednom gradu, a osjećati se kao da ste tisućama kilometara daleko.

Osim spavaćih soba na raspolaganju Vam je još i odvojeni dnevni boravak uređen u stilu Zagreba, a iz dnevnog boravka ulazi se u ostale spavaće sobe uređene svaka u stilu jednog svjetskog grada. Osim New York sobe na raspolaganju su vam još i London, Paris, München, Roma, Wien, Dubayy te Moscow.

Svim posjetiteljima Soba Connect na raspolaganju je mogućnost korištenja besplatnog Wi-Fi, a naše profesionalno i ugodno osoblje pobrinut će se da Vam pruži sve potrebne informacije.

Ako želite osjetiti dašak New Yorka, sada to možete i u Zagrebu. Rezervirajte svoju sobu opremljenu u newjorškom stilu.

REZERVIRAJTE NEW YORK