DOBRODOŠLI U NAŠU PREKRASNU SOBU “MÜNCHEN” KOJA SE NALAZI U ZAGREBU!

München je grad poznat po ispijanju piva i nogometu, ali i po svojem bavarskom stilu. Posjetite Sobe za smještaj Connect i rezervirajte svoju sobu uređenu upravo po uzoru na grad München

Sobe Connect najluksuznije su sobe za smještaj u Zagrebu. Svaka od soba uređena je u stilu jednog svjetskog grada i nosi svoju priču. München soba uređena je u prepoznatljivom bavarskom stilu, a to će svaki gost posebno prepoznati po raznim detaljima koje može vidjeti na policama i namještaju.

Dodatni luksuz cijelog boravka u sobama Connect pružite će Vam najveći fitness centar u Hrvatskoj u sklopu kojeg se nalazi i Wellenes sa opuštajućim tretmanom, zatim specijalizirana stomatološka ordinacija Dental Centar b2, za osobe s invaliditetom tu je posebno napravljen prilaz, a želite li isprobati ukusna domaća jela, posjetite obiteljski restoran Vinkl.

Uz najam spavaće sobe na raspolaganju svakom gostu je i korištenje dnevnog boravka u sklopu kojeg se nalazi kuhinja sa svim potrebnim električnim uređajima. Dnevni boravak namješten je u stilu grada Zagreba. Plava boja i razne brošure približit će Vam u potpunosti i upoznati Vas sa glavnim gradom Hrvatske.

Bez obzira jeste li ikad bili u Münchenu ili možda upravo iz tog grada dolazite, rezervirajte ovu sobu i prepustite se posebnom užitku.

Sobe za smještaj Connect osim sobe uređenje u stilu grada Münchena na raspolaganju za najam nude i sobe uređene u stilu New Yorka, Londona, Pariza, Rima, Beča, Dubaija te Moskve.

REZERVIRAJTE MÜNCHEN