DOBRODOŠLI U NAŠU PREKRASNU SOBU “MOSCOW” KOJA SE NALAZI U ZAGREBU!

Luksuzna spavaća soba uređena u stilu Moskve ponudit će poseban osjećaj svakom gostu. Sobe za smještaj Connect svojim gostima nude i druge spavaće sobe uređene po uzoru na svjetske gradove

Moskva je grad u Rusiji poznat po njegovanju tradicije i kulture. Sobe za smještaj Connect omogućuju Vam da osjetite hladnu Moskvu i u glavnom gradu Hrvatske, gradu Zagrebu. Iako je prva asocijacija na Rusiju zima i vodka, Moskva je poznata i po svojim simbolima koje smo se trudili prenijeti u ovu luksuznu spavaću sobu.

U sklopu spavaće sobe nalazi se prostrana kupaonica, dok je soba opremljena svim potrebnim sadržajem, od udobnog kreveta, televizora, radnog stola, namještaja za garderobu do polica na kojima se nalaze svi ruski suveniri. Moskva je glavni grad Rusije i glavno središte politike, ekonomije, kulture, obrazovanja i prometa. Grad broji više od 10 milijuna stanovnika što ga čini najmnogoljudnijim u cijeloj Europi. Pravi je izazov cijelu Moskvu staviti u jednu spavaću sobu, no jesmo li u tome uspjeli, možete se uvjeriti i sami.

Želite li se dodatno opustiti i upoznati grad Zagreb ili napraviti kavu ili čaj, na raspolaganju Vam je dnevni boravak sa moderno opremljenom kuhinjom koji svi gosti mogu koristiti tokom cijelog boravka u sobama Connect.

Za sve dodatne informacije tu je naše stručno osoblje koje će Vas rado upoznati sa cijelom ponudom Soba za smještaj Connect.

Rezervirajte spavaću sobu uređenu u ruskom stilu i osjećajte se kao da ste u jednom od najhladnijih gradova.

REZERVIRAJTE MOSKVU