DOBRODOŠLI U NAŠU PREKRASNU SOBU “LONDON” KOJA SE NALAZI U ZAGREBU!

Uređenje spavaće sobe u londonskom stilu osigurava svakom posjetitelju da uživa u znamenitostima ovog grada. Iznajmite sobu uređenu u londonskom stilu.

Prostor uređen u londonskom stilu nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Tolika raskoš, a opet udoban i moderan interijer u veselim tonovima ono je što najbolje opisuje londonski stil. Sada imate priliku iznajmiti luksuznu spavaću sobu uređenu upravo u stilu ovog posebnog grada.
Interijer u londonskom stilu povezuje elegancija, raskoš, sofisticiranost, šarolikost i hedonističku harmoniju, a želite li upravo u ovome uživati iznajmite ovu spavaću sobu.

Prostorom dominiraju ukrasi i suveniri koji najbolje opisuju London i koji će Vam ga dočarati upravo onakvim kakvim i jest.

Za sve ljubitelje autohtonih jela tu je moderno i ugodno uređen mali obiteljski restoran Vinkl koji nudi domaća jela napravljena od svježih namirnica po pristupačnoj cijeni. Posjetiti možete i najveći ftiness centar u Hrvatskoj u sklopu kojeg se nalazi Welness centar te specijaliziranu stomatološku ordinaciju Dental Centar b2.

U sklopu sobe nalazi se i moderno uređena kupaonica sa svim potrebnim sadržajem.
Sobe za smještaj Connect na raspolaganju uz spavaću sobu imaju još i dnevni boravak sa kuhinjom gde možete provoditi svoje slobodno vrijeme. Dnevni boravak uređen je u duhu Zagreba, pa možete vidjeti i pročitati razne povijesne i kulturne znamenitosti vezane za glavni grad Hrvatske.

Sobe Connect ovom izvrsnom ponudom žele Vam omogućiti da uživate u svjetskim gradovima i da se u svakom trenutku osjećate kao da ste tamo.

REZERVIRAJTE LONDON