DOBRODOŠLI U NAŠU PREKRASNU SOBU “DUBAYY” KOJA SE NALAZI U ZAGREBU!

Iznajmite luksuznu spavaću sobu i osjećajte se kao u Dubaiu. Sobe Connect na raspolaganju za najam nude i druge sobe uređene u stilu poznatih svjetskih gradova

Spavaće sobe uređene po uzoru na grad Dubai odišu jedinstvenim modernim i raskošnim stilom. Ionako već sama po sebi luksuzna soba, suvenirima i detaljima koji su simbol Dubaia pretvara se u pravi mali raj. Budite dio ovog suvremenog grada i ako se nalazite tisuće kilometara udaljeni. U spavaćoj sobi nalazi se najmještaj za garderobu, radni stol, televizor i udoban krevet za odmor, a uz spavaću sobu je moderno opremljena kupaonica.

Svim gostima na raspolaganju je besplatan Wi-Fi, parking u garaži s nadzorom, zatim stomatološka ordinacija koja upotrebom najmodernijih dentalnih tehnika pruža sve dentalne usluge na jednom mjestu, za sve ljubitelje fitnessa tu je Play fitness centar u sklopu kojeg se nalazi i Welness centar, a želite li isprobati domaća jela po iznimno pristupačnim cijenama posjetite lijepo uređeni obiteljski restoran Vinkl.

Sobe Connect svojim gostima na raspolaganje nude i dnevni boravak koji je središte, a uređen je u stilu grada Zagreba, pa tako svaki gost ima priliku upoznati i glavni grad Hrvatske.

Raskoš, blještavilo, moderan način života, zlato i dijamanti ono je što najbolje opisuje ovaj suvremeni grad smješten između Europe i Azije. Dubai obara rekorde u mnogo stvari, a sve u njemu je najraskošnije, najveće, najskuplje i najljepše što je i jedan od razloga zašto ga svake godine posjeti sve više turista koje ostavlja bez riječi.

Sada Vam nudimo jedinstvenu priliku da Dubai osjetite i u Zagrebu, stoga ne razmišljajte puno već rezervirajte spavaću sobu i uživajte u luksuzu koji ćemo Vam ponuditi.

REZERVIRAJTE DUBAYY